Till salu

Går du eller ni i tankarna på att köpa ny bostad i Uppsala? Vad kul, då har ni verkligen kommit rätt, vår mäklarbyrå kommer hjälpa er hitta ert nästa drömboende att kalla hem. Våra erfarna mäklare finns tillgängliga genom hela processen för att säkerställa att du får det boende du alltid drömt om.

Köp bostad i Uppsala genom åtta steg

Vi brukar summera en köpprocess i åtta steg för att göra det tydligt för våra kunder vad som kommer ske framöver, från att man börja söka bostad tills att man bär in sina flyttkartonger i det nya hemmet. Det första man gör är att Söka Bostad bland våra tillgängliga bostäder till salu, hittar man några lägenheter man fastnade lite extra för är det dags att gå på Visning och man tar reda på sitt Bolån & Lånelöfte. Fastnade man för en eller flera lägenheter efter visningarna lägger man ett Bud och man Undersöker bostaden för eventuella fel. Vann man budgivningen så är det dags att skriva Kontrakt och betala en Handpenning på 10% innan sista slutbetalningen görs och du får nycklarna till ditt nya hem!

Mäklarbyrå i Uppsala hjälper dig hitta hem

Det ska vara kul, spännande och kännas som fjärilar i magen när man ska köpa bostad. Det är ett viktigt beslut som bara måste bli rätt för att känna sig som hemma i sin bostad. När du kommer till vår mäklarbyrå i Uppsala får du ett professionellt och trevligt bemötande där vi lyssnar på dina önskemål och behov. Vi vill att du ska hitta hem, och erbjuder dig hjälp genom hela eller endast delar av köpprocessen med dina krav i åtanke. Kontakta oss redan idag för att berätta mer om vad du letar efter i en bostad, så berättar mer om hur vi kan hjälpa dig hitta hem.