Nyproduktion

Att köpa en bostad är en viktig affär och vi som arbetar på Mäklare Uppsala finns till för er skull så att ni kan känna trygghet med att köpet går till som det skall. Vi förmedlar nyproduktion i och omkring centrala Uppsala och när ni är intresserade av att investera i en helt nybyggd fastighet är ni varmt välkomna att höra av er till oss så att vi kan hjälpa er vidare. Vi erbjuder er köprådgivning och guidar er genom hela köpprocessen.

Vi bistår med information om kommande nyproduktion

Att köpa nyproduktion skiljer sig på flera sätt från att köpa en bostad som redan varit bebodd av andra personer. Det finns ett par olika steg man behöver gå igenom innan det är dags att flytta in i bostaden och våra mäklare hjälper er med vart och ett av dessa. Vi presenterar gärna nyproduktion i Uppsala centrum, eller runtom i kommunen, för er som vill bekanta er mer med vilka objekt vi förmedlar just nu. När ni tar kontakt med oss kan vi även berätta mer om kommande objekt som vi skall förmedla.

Vi hjälper er investera i nyproduktion i Uppsala

När ni vill köpa nyproduktion i Uppsala centrum kan ni vända er till oss för att få hjälp av kunniga mäklare.

  • Vi presenterar de objekt vi förmedlar i nuläget och informerar om kommande
  • Vi förklarar hela köpprocessen för er, från första intresseanmälan till kontraktsskrivning
  • Våra mäklare finns alltid tillgängliga för frågor

Vi finns för dig som vill köpa nyproduktion i Uppsala

Välkomna att kontakta oss via telefon eller mejl om ni vill boka en köprådgivning angående nyproduktion i Uppsala. Om ni planerar att sälja bostad innan ni köper en ny kan ni även då be om vår hjälp. I sådana fall kan vi planera försäljningen så att den passar tidsmässigt med inflyttningen till er nya fastighet. När inflyttning sker i nyproducerade bostadsrätter beror på hur långt framskridet arbetet är. Vi kan hjälpa er hitta objekt som passar era önskemål och planerar försäljningen av er befintliga bostad i enlighet med det.