Om oss

Ett ungt företag

Mohv Uppsala grundades 2012 och sedan starten har vi haft glädjen att växa och bli det som vi kallar för Sveriges minsta rikstäckande kedja. Vi har expanderat rejält under de år vi har varit verksamma och har numera kontor runtom i landet. Det faktum att 95 % av alla våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss som fastighetsmäklare åt vänner, bekanta och familj tycker vi är det allra bästa betyget vi kan få för det arbete vi gör.

Vi fortsätter utveckla vår verksamhet

En av de största styrkorna vi på Mohv Uppsala besitter är att vi hela tiden fortsätter utveckla vårt koncept för att kunna erbjuda något alldeles extra. Vi vill att alla våra kunder skall få ut så mycket som möjligt av sin bostadsaffär och för att åstadkomma det använder vi oss av en kreativ profilering som hjälper oss att särskilja oss från andra mäklarbyråer.

Detaljer är lika viktiga som helheten

Vi värdesätter hela försäljnings- och köpkedjan. Det betyder att vi lägger ner mycket tid på detaljer som rör en försäljning för att på det sättet kunna garantera det mest optimala slutresultatet. Våra mäklare lämnar ingenting åt slumpen utan engagerar sig i både de stora och små delarna av affären.

Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss och vi hoppas du också vill bli en av dem!